Alles over eten en diëten bij Afslankdieet.be!

In de kijker: Water

In de kijker: WaterWater is van levensbelang voor je lichaam. Maar wist je dat het je ook kan helpen om af te slanken? Het voert namelijk schadelijke stoffen af uit je lichaam, zorgt voor een betere vetverbranding en is een goede oplossing tegen het hongergevoel! Wil je afvallen met een dieet op basis van water? Dan drink je best maar liefst 3 tot 4 liter per dag! Gelukkig zit water in zowat alle voedingsmiddelen.

Meer water drinken en toch minder wegen?

Het lijkt een beetje vreemd. Je drinkt meer water, maar toch ga je minder wegen. Je zou gaan denken dat je een soort waterbuik zou oplopen en alleen maar meer kilo’s zou verzamelen. Niets is echter minder waar. Water is namelijk ‘de vuilniskar van je lichaam’. Het zorgt ervoor dat afvalstoffen (die vrijkomen bij vetverbranding!) uit je lichaam gedreven worden. Je voelt je niet alleen beter, je houdt er je lichaam netjes mee!

Ook bij de vetverbranding zelf komt water goed van pas. Het zorgt ervoor dat de vetverbranding in je lichaam voortdurend op gang blijft. Vet dat zich in je lichaam bevindt wordt op deze manier omgezet in energie die je kan gebruiken om vlot de dag door te komen. Je verliest dus gewicht én krijgt meer energie: een win-win situatie.

Water is overal, maak daar gebruik van!

Bijna alles voedingsstoffen bestaan voor een groot deel uit water. Jij ook trouwens! Wist je dat je bijna voor de helft uit water bestaat? Er werd zelf even gedacht dat je voor 80% of meer uit water bestond, maar dat blijkt enkel zo te zijn bij embryo’s.

Je hoeft dus niet elke dag 4 liter plat water binnen te heisen. Wees creatief, denk aan soep, thee en koffie maar ook groenten en fruit die vol water zitten. Let wel op met koffie aangezien die ook andere bestanddelen zoals cafeïne bevat (en wees niet te kwistig met de suiker en melk!). Ook frisdrank, bier en wijn zijn mogelijk, zij het met mate!

Zuiver kraantjeswater, altijd bij de hand

eau-good-black-blumHet blijft natuurlijk een hele opgave om 4 liter water per dag te gaan drinken. Handig is daarom om steeds water in de buurt te hebben. Laat steeds een fles en een glas op je nachtkastje staan en drink voor het slapengaan en bij het opstaan steeds een glas leeg. Dat is zelfs nog goed voor je nachtrust ook!

Overdag kan je goed geholpen worden door de Eau Good van black+blum. Het is een handige meeneemfles die je kan hervullen met kraantjeswater. Dankzij het koolhoutstaafje wordt het natuurlijk gefilterd en smaakt het daarenboven nog eens beter. Bekijk het onderstaande filmpje en je geraakt helemaal overtuigd!

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Product ‘In de kijker: Water’

Categorieën